Skip to the content
Menu

Privacy Policy

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

HOY Scandinavian anvender nødvendige funktionscookies for overhovedet at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper mig desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Dermed kan jeg løbende optimere og målrette hjemmesiden, så du får en bedre oplevelse.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du fx køber en ydelse hos os, indhenter vi nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse og betalingsinformationer. Disse oplysninger skal vi bruge i vores regnskabsprogram Economic, sådan at vi kan sende dig en faktura.

Disse oplysninger gemmer vi i fem år således, at vi kan overholde bogførings- og regnskabslovgivningen.

Når du benytter vores hjemmeside indsamles og behandles også en række sådanne informationer.

Hvis du fx udfylder og indsender hjemmesidens kontaktformular, indhenter hjemmesiden automatisk en række persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du udfylder kontaktformularen. Det drejer sig om dit fornavn og efternavn samt din mailadresse og dit telefonnummer (hvis du taster det).

HOY Scandinavian indsamler og opbevarer dine data med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer om de ydelser, du efterspørger. Vi videresælger ikke dine data, og du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger.

Nogle data bliver også genereret fra tekniske processer, når du bruger vores hjemmeside. Fx via analyseværktøjer som Analytics.

Google Analytics

HOY Scandinavian indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via Google Analytics: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, en anonymiseret version af din IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bruger vi til at optimere din brugeroplevelse af vores hjemmeside og de ydelser, vi tilbyder.

HOY Scandinavians behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. HOY Scandinavian vil ikke behandle dine persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne.

Du kan til enhver tid få oplysning om, korrigere eller slette, de data, vi behandler hos HOY Scandinavian. Henvendelse herom kan ske til info@hoyscandinavian.dk

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden videregives ikke.

Vi benytter dog en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på HOY Scandinavians vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

HOY Scandinavian anvender kun databehandlere i EU, og der er indgået databehandleraftale med alle.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@hoyscandinavian.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

HOY Scandinavian
Jacob Møllersgade 4
DK – 9560 Hadsund

info@hoyscandinavian.dk
Telefon: +45 70 27 10 97

CVR-nummer: 31 88 08 82

HOY Scandinavian ejes og drives af Erik Troue Jensen.