Distributørlogin
Du er her: Home / Service

Service

Vi tilbyder enestående service for alle vores kunder, store som små. Kontakt os derfor endelig vedrørende spørgsmål, forespørgsler, produkter mm. Vi udfører desuden forskellige kundespecifikke opgaver, så kontakt os endelig herom.

I tilfælde af ødelagte/itu produkter, så er det muligt at sende produktet retur til os for reparation, og så kigger vi på det hurtigst muligt. I sådanne tilfælde send fejlbeskrivelse til info@hoyscandinavian.dk, så hjælper vi dig. Vi tilbyder således reparation af egen produktlinje (Hoy Exclusive), og ved fejl eller lignende på andre produkter købt gennem Hoy Scandinavian er vi gerne behjælpelige med service og kontakt til leverandør.

 

Rengøring

Egen produktlinje (Hoy Exclusive) skal vaskes i hånden med standard opvaskemiddel og alkohol produkter, undgå at vaske produkterne i opvaskemaskine. Ved rengøring af andre produkter købt gennem Hoy Scandinavian henviser vi til de vaskeanvisninger der fulgte med produktet.

 

Hoy Scandinavian

 

Hoy Scandinavian tilbyder et bredt program af produkter til nuklear medicinske- og onkologiske afdelinger på hospitaler, sygehuse, laboratorier osv.

 

Se vores distributører

Hent tilbud på produkter

Hoy Exclusive

Kontakt Hoy Scandinavian

© 2013 Hoy Scientific. All rights reserved.
Hoy Scandinavian
Jacob Møllersgade 4
9560 Hadsund
Tel: +45 70271097
Email: info@hoyscandinavian.dk